Η Προετοιμασία Αγαπά την Νίκη!

“Προετοιμασία για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σου”

Αυτό καλό θα είναι να το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας από την στιγμή που θα ξεκινήσουμε να προβάλουμε αλλά και να χτίζουμε σταδιακά την Ιστοσελίδα μας μας στο Internet σε ότι και να κάνουμε, δηλαδή την προετοιμασία.

Δεν θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο ούτε για τεχνικές, ούτε για Social Media αλλά αποκλειστικά για την προετοιμασία.
Θέλει δουλειά και υπομονή αλλά είναι μια διαδικασία που καλό θα είναι να γίνει με τον σωστό τρόπο .

Πρακτικά, ότι οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε από ένα απλό Post ή Story στα Social Media, E-mail Marketing ή Δημιουργία Περιεχομένου θα πρέπει να σκεφτόμαστε στρατηγικά και με αυτόν τον τρόπο.

Πάμε λοιπόν
Βήμα 1o
Domaine Name

Κλείνουμε ένα δικό μας όνομα π.χ. (www.to-onoma-mou.gr), μπορούμε με πολύ απλά βήματα να κλείσουμε ένα όνομα σε διάφορους Hoster (papaki, tophost, κτλ) και να κάνουμε ένα όνομα δικό μας.
Καλύτερα να κλείσουμε ένα όνομα σύντομα και ας ξεκινήσουμε να κάνουμε το Website αργότερα γιατί μπορεί να το έχει κλείσει κάποιος άλλος όπως έχει γίνει σε μερικές περιπτώσεις και θα χρειαστεί να κάνουμε πειραματισμούς.

Βήμα 2ο
Γραφιστικά & Χρώματα

Θα χρειαστεί να μελετήσουμε που χρειαζόμαστε Γραφιστικά και να το αναθέσουμε σε ένα Επαγγελματία Γραφίστα για να φέρουμε φυσικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σίγουρα θα χρειαστούμε Λογότυπο και Εξώφυλλα για τα Social Media σε πρώτη φάση που είναι τα ποιο βασικά.
Διάλεξε μερικά Χρώματα τα οποία θα γίνουν το Brand Color για την Επιχείρησή σου και την Ιστοσελίδα σου.

Βήμα 3ο
Φωτογραφίες

Καλό θα είναι να υπάρχουν Φωτογραφίες τις Επιχείρησης ή τον Προϊόντων από Φωτογραφική Μηχανή από έναν Επαγγελματία Φωτογράφο και να γίνει η σωστή επεξεργασία για να της βάλουμε στα Social Media η στο Website αντίστοιχα.

Βήμα 4ο
Υπηρεσίες η Προϊόντα

Καλό θα είναι να έχουμε ετοιμάσει γραπτός σε ένα Word το Κεντρικό Κείμενο της Επιχείρησης μας, δλδ το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε και της Υπηρεσίες που προσφέρουμε ξεχωριστά και να της κατηγοριοποιήσουμε (κατηγορίες & υποκατηγορίες).

Στα Προϊόντα θα πρέπει να υπάρχουν κεντρικές κατηγορίες & υποκατηγορίες, επικεφαλίδα και περιγραφή του Προϊόν.
Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε και μια Ιστοσελίδα παρουσίασης Προϊόντων χωρίς απαραίτητα να έχουμε E-shop.